historija-2

RIDGID tradicija

 Ponosna tradicija RIDGID-a izgrađena je na našem povjerenju sa kupcima. Od dana kada smo izmislili moderni ključ za cijevi, naša je misija izgraditi za svjetske stručnjake – one koji znaju granice posla i kako ih premašiti.

historija

Ovi alati djeluju na ekstremnim temperaturama i hladnoći, podnose prljavštinu i blato i pouzdano se izvode iz dana u dan. RIDGID alati poznati su širom svijeta kao vodeći proizvodi koji profesionalcima poput vas omogućuju brže i pouzdanije obavljanje poslova.

Neki od naših kupaca nam pričaju priče o stvarima koje su izgradili, dok drugi pričaju priče muškaraca i žena koji su došli do izvanrednih rezultata sa našim mašinama i alatima. Naši se alati i mašine prenose preko porodičnih pokoljenja, pa imamo da su isti alat upotrebljavali djed i unuk, na šta smo iznimno ponosni. Volimo i poštujemo snagu i duh one prošlosti, sadašnjosti i budućnosti koji s ponosom biraju RIDGID.

Proving inzinjering u suradnji sa RIDGID-om nastavlja da putuje cestama međusobnog povjerenja, kvalitete i uslužnosti prema kupcima, sa ciljem da svaki kupac bude zadovoljan sa proizvodom i datom uslugom.

Za naše kupce smo obezbjedili samo najbolje, s toga putujte sa nama i dostignite izvanredne uspjehe sa RIDGID mašinama i alatima.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!