O RIDGID-u

Proving inzinjering je ponosni generalni distributer RIDGID brenda za područje Bosne i Hercegovine. Kroz ulogu generalnog distributera RIDGID mašina i alata našim kupcima omogučavamo garanciju na sve naše proizvode i ovlašteni RIDGID servis. Više o svemu pročitajte na : www.proving.ba

Tvrtka Ridge Tool je američka proizvodna tvrtka koja proizvodi i distribuira ručne alate pod robnom markom Ridgid. Tvrtka je osnovana 1923. godine u North Ridgevilleu, Ohio. Godine 1943. preselila se na svoje sadašnje mjesto u Elyrii, Ohio, a 1966. postala je podružnica tvrtke Emerson Electric u potpunom vlasništvu.

Ridgid alati su usmjereni na vodovodne, cijevne, građevinske i HVAC obrte. Brend je najpoznatiji po svojim prepoznatljivim crvenim ključevima, ali tvrtka proizvodi više od 300 različitih vrsta alata. Generalno skladište RIDGID-a se nalazi u Belgiji, te se iz njega mašine i alati šalju širom svijeta svim RIDGID kupcima.

Glavne karakteristike RIDGID-a su :

  • kvalitet
  • inovativnost
  • podrška prema kupcu
  • centralizovano skladište
  • tradicija

Od 2018 godine, Proving inžinjering postaje generalni distributer RIDGID mašina i alata za područje Bosne i Hercegovine, i u suradnji sa RIDGID-a obezbjeđuje servis i stalnu podršku kupcima prilikom korištenja samih mašina, takođe omogućavamo dolazak DEMO kombija. Prezentacije alata i mašina su omogućene i na društvenim mrežama, pa tako da se na youtube mogu pogledati sve mašine i njihov način rada.

RIDGID kvalitet obezbjeđuje sigurno zadovoljstvo kupaca !

Za više informacija o našoj ponudi RIDGID-ovih nareznica, možete nas kontaktirati na :

📧 Mail : alati@proving.ba
☎️ Kontakt broj : +387 33 771 990
ili preko Facebook Messengera.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.