O RIDGID-u

Od 1923. godine, RIDGID je ostao simbol pouzdanosti za profesionalce odane vrhunskoj stručnosti. Mi u kompaniji Ridge Tool ozbiljno shvaćamo ovo nasljede. Zato je svaki alat koji nosi oznaku brenda RIDGID konstruiran i izraden prema istim visokim standardima kvalitete, čvrstoće i izdržljivosti kao I onaj prvi cijevni ključ za teške uvjete primjene prije više od 80 godina.

Sve od uvodenja tog revolucionarnog proizvoda, naša su nastojanja bila da se premaše očekivanja naših kupaca kroz proizvodnju vodećih proizvoda i podršku koja pruža:
  • Povjerenje da će RIDGID proizvodi dosljedno ispunjavati oštre zahtjeve na radilištima profesionalaca.
  • Učinkovitost koja dovodi do bržeg obavljanja većeg opsega posla i poboljšava zaradu.
  • Proizvodnja inovacija kao pomoć našim kupcima u uvodenju novih usluga i izvora zarade.
Brend RIDGID je zalog našim kupcima koji mi svakog dana nastavljamo ispunjavati. Kada odabirete alate o kojima će ovisiti vaša reputacija, znajte da profesionalci biraju vodeće na tržištu.
Razlika je očita. Razlika je RIDGID.
Zašto tako puno profesionalaca odabire RIDGID alate? Odgovor je jednostavan…povjerenje. Milijuni RIDGID alata svakodnevno odlazi na rad u tvornice, na gradilištai u bezbroj drugih surovih okoliša.
Ti alati rade na ekstremnoj vručini ili hladnoći, podnose prljavštinu i blato, a posao obavljaju pouzdano iz dana u dan. RIDGID alati poznati su diljem svijeta kao vodeći proizvodi u toj djelatnosti koji profesionalcima poput Vas omogućuju obavljati poslove brže I pouzdanije.
Jedan od parametara u dizajniranju za razvoj RIDGID alata je učinkovit rad. Mi u svaki proizvod unosimo lakoću uporabe. I mi uključujemo inovativne mogućnosti kako bismo postigli da naši alati i strojevi obavljaju poslove što je brže moguće a da to ne umanji kvalitetu.
Razvoj i izrada inovativnih proizvoda koji udovoljavaju uvijek novim zahtjevima u našem poslu, za Ridge Tool je proces koji nikada ne prestaje. Ne samo da Vam naše razvijene tehnologije pomažu rješavati dnevne probleme, već su one osmišljene i za zadovoljenje Vaših potreba u budućnosti.
Kao pouzdan partner profesionalcima u radu, mi osluškujemo Vaše potrebe i potičemo Vas da nam se javite.Tada mi te informacije koristimo kako bismo vam osigurali nove alate, opremu i podršku koje ste tražili.
Intuitivna priroda naših proizvoda pomaže u smanjenju vaših troškova rada. Na primjer, naša paleta opreme za pronalaženje ukopanih cjevovoda i kanalizacije dizajnirana je za visoku učinkovitost, a unatoč tome jednostavna za rad. S opremom RIDGID, trošite manje vremena za uvježbavanje svojih djelatnika, a ostaje više vremena za vodenje poslova.
Iako je naš posao prodaja alata, mi Vam pomažemo da s manje alata pouzdano obavite posao. Učinkovit rad znači više novih poslova, veće prihode i povećano zadovoljstvo Vaših klijenata. Mi smo posvećeni uvodenju novih putova koji će Vam pomoći da razvijete svoje poslove i uspijete.

Za više informacija o našoj ponudi RIDGID-ovih nareznica, možete nas kontaktirati na :

📧 Mail : alati@proving.ba
☎️ Kontakt broj : +387 33 771 990
ili preko Facebook Messengera.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!