RIDGID Nareznice

Proving inžinjering je generalni distributer za RIDGID mašine i alate, između ostalog i za sjajne nareznice koje RIDGID ima u svojoj proizvodnji. Tradicija RIDGID-ovih nareznica …

Tradicija RIDGID-ovih nareznica potječe još od 1948 godine, kada su inženjeri u RIDGID razvojnom centru projektovali i plasirali ideju o bržem i kvalitetnijem narezivanju.

1948-narezivanje

Ručno narezivanje navoja je bio spor, dosadan proces – sve dok tvrtka Ridge Tool nije razvila bolje rješenje: električni prijenosni pogon koji je okretao materijal dok su ručni alati rezali, razvrtavali i navijali cijev. Poznat kao RIDGID 400 Power Drive, alat je bio trenutni uspjeh.

Danas u svojoj ponudi RIDGID ima nekoliko izvrsnih nareznica za različite veličine koje se koriste širom svijeta, te nose epitet najboljih u svom području. Proving inzinjering kao ponosni generalni distributer RIDGID mašina i alat također u svojoj ponudi ima sve modele nareznica, potrošnog materijala (ulje, noževi i sl.), te zamjenskih dijelovi u slučaju da su Vam se već vaši dovoljno istrošili.

I na kraju ćemo Vam otkriti jednu tajnu, a to je da Proving inzinjering u suradnji sa RIDGID-om daje popust na svoje nareznice u slučaju da imate bilo koju staru nareznicu a želite da je zamjenite sa RIDGIDovom. Akcija “staro za novo” samo u Proving inzinjeringu.

 

Za više informacija o nareznicima pogledajte ovdje : RIDGID Nareznice

1224_threading_machine_72dpi 1233-toggle4c_72dpi

535a_threading_machine_72dpi

 

 

 

 

 

 

Nareznica Model 1224                             Nareznica Model 1233                    Nareznica Model 535A

 

Za više informacija o našoj ponudi RIDGID-ovih nareznica, možete nas kontaktirati na :

📧 Mail : alati@proving.ba
☎️ Kontakt broj : +387 33 771 990
ili preko Facebook Messengera.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!